Zoek & boek website

website inclusief reserveringssysteem

Prosuco

Als specialist in reserveringssoftware én (recreatie)websites hebben wij ruime ervaring met het realiseren van zoek en boek sites. Wij hebben in de loop van de jaren een brede range aan mogelijkheden opgebouwd, in de vorm van een uitgebreide maatwerktoepassing.

Een goede website is de basis

Een goede website is de basis van al je marketingactiviteiten. Zonder website kunnen gasten je niet vinden, geen verblijf boeken en weten ze niet wat je allemaal te bieden hebt. Profiteer van onze expertise om een effectieve website te creëren die naadloos aansluit bij jouw onderneming.

Met onze ruime ervaring weten we precies hoe we een website moeten indelen en welke navigatiestructuur het beste werkt voor gasten. We zorgen ervoor dat je website op alle apparaten (mobiel, desktop en tablet) goed en duidelijk functioneert. Bovendien wordt je website uitgerust met ons eigen CMS-systeem, waardoor je eenvoudig en snel wijzigingen kunt aanbrengen. Het bijhouden van je website is namelijk net zo belangrijk als het hebben van een goede basis, en we ondersteunen je daarbij als een constant proces.

Wij geloven in de kracht van maatwerk. Elk recreatiebedrijf uniek is en samen streven we ernaar om jou te onderscheiden van de rest. Daarom besteden we veel aandacht aan het ontwerpen van een website die perfect aansluit bij jouw specifieke behoeften en merkidentiteit. Jouw maatwerk website kun je gemakkelijk koppelen aan de online reserveringswidget van jouw 123boeken-account. 

CMS

Een goede website omvat niet alleen solide techniek, maar ook functionaliteit. Het is essentieel dat de website stabiel functioneert, flexibel kan worden uitgebreid en beschikt over een gebruikersvriendelijk Content Management Systeem (CMS). Tijdens onze ontwikkeling hebben we ons eigen systeem gecreëerd, dat intuïtief in gebruik is, eenvoudig toe te passen en geschikt is voor diverse gebruikers. Samen met deze aspecten is veiligheid een sleutelfactor in het vormgeven van ons CMS.

Optimale bezetting

Als je streeft naar meer boekingen en omzet (wat natuurlijk iedereen wil), is het belangrijk om te weten waar je momenteel staat. Welke kansen liggen er voor het grijpen en wat laat je momenteel liggen? Om een duidelijk beeld te krijgen, analyseert Prosuco eerst de cijfers. Ze willen weten wat je huidige omzet en bezettingsgraad zijn, hoeveel bezoekers er naar je website komen en of deze up-to-date is. Daarnaast wordt er gekeken naar jouw aanwezigheid op social media en jouw vindbaarheid in zoekmachines.

De volgende stap is om te kijken welke marketingactiviteiten we kunnen verbeteren en welke nieuwe activiteiten zinvol zijn om in te zetten. Hierbij wordt er rekening gehouden met je doelgroep, het aantal accommodaties, specifieke periodes waarin de bezettingsgraad verbeterd kan worden, je budget en de identiteit van je bedrijf.

 

Neem contact op!