Website inclusief reserveringssysteem

Als specialist in reserveringssoftware én (recreatie)websites hebben wij ruime ervaring met het realiseren van zoek en boek sites. Wij hebben in de loop van de jaren een brede range aan mogelijkheden opgebouwd. Van een instap-sjabloonsite tot een uitgebreide maatwerktoepassing.

Jarenlange ervaring
Kant-en-klaar of maatwerk
Naadloze integratie
Eén contactpersoon

Easy Handling CMS

Solide techniek verdwijnt in de functionaliteit van een goede site. Stabiel functionerend, flexibel uit te breiden en met een gebruikersvriendelijk CMS (Content Management Systeem). Wij ontwikkelden hiervoor ons eigen systeem: Easy Handling. Intuïtief in gebruik, simpel toe te passen en met de juiste mogelijkheden voor iedere gebruiker. Naast deze aspecten speelt ook veiligheid een belangrijke rol bij de ontwikkeling van ons CMS.

Solide techniek
Eenvoudig in gebruik
Veel beschikbare modules
Maatwerk mogelijk

Tekst en fotografie

123boeken heeft zich omringd door vakbekwame professionals. Fotografen die hun vak verstaan. Tekstschrijvers die puntig, compact, helder en aantrekkelijk schrijven. Goed voor uw  site en beter voor de Google-ranking! Bij onze websites horen daarom professionele teksten en onderscheidende fotografie. Wij gaan verder dan pure sitebouw.

Wij vullen alle content
Optimale vindbaarheid
Professionele beelden

Kunnen we je helpen?

Neem contact op voor meer informatie of een online demo