NederlandsDuits
Welkom op de online boekingspagina van de Weyde Blick. Op deze pagina kunt u de beschikbaarheid en de prijs van de verschillende verhuurobjecten zien. Als u een keuze gemaakt heeft kunt u tevens direct boeken. Heeft u vragen over ons reserveringssysteem, neem dan gerust contact op via info@deweydeblick.nl of 0514-681428

het familiehuis (20 / 28 personen na 1-4-2020)

Maximaal aantal personen: 20

Omschrijving:

Comfortabel ingerichte groepsaccommodatie met ruime woonkamer en 6 slaapkamers voor maximaal 20 personen. Elke kamer heeft eigen sanitair. Vanaf 1 april 2020 met 8 slaapkamers voor maximaal 28 personen! De genoemde prijzen zijn inclusief beddengoed, keukenlinnen en schoonmaakkosten. Let op, de accommodatie wordt niet verhuurd aan studentenverenigingen, voetbalclubs en andere luidruchtige feestvierders. 

Vanaf : € 1.050 Toon beschikbaarheid

het hofje (18 personen)

Maximaal aantal personen: 18

Omschrijving:

Nieuw in 2019! Comfortabel ingerichte groepsaccommodatie voor 18 tot 22 personen bestaande uit een grote huiskamerlodge en 3 aparte lodges die er dichtbij gelegen zijn. Elke kamer/lodge heeft eigen sanitair. De genoemde prijzen zijn inclusief beddengoed, keukenlinnen, toeristenbelasting, energie- en schoonmaakkosten. Let op! Deze accommodatie wordt niet verhuurd aan studentenverenigingen, voetbalclubs en andere luidruchtige feestvierders!

Vanaf : € 1.100 Toon beschikbaarheid

Familielodge (10 personen)

Maximaal aantal personen: 10

Omschrijving:

Nieuw in 2019! Familielodge voor maximaal 10 personen met 3 slaapkamers (1x 2 persoons en 2x 4 persoons) met comfortabele bedden en 3x douches en toiletten. De genoemde prijzen zijn inclusief beddengoed, toeristenbelasting en schoonmaakkosten.

Vanaf : € 500,00 Toon beschikbaarheid

Gezinslodge (6 personen)

Maximaal aantal personen: 6

Omschrijving:

Stoere lodge met drie slaapkamers met comfortabele bedden, houtkachel en douche en toilet voor maximaal 6 personen. De genoemde prijzen zijn inclusief beddengoed, toeristenbelasting en schoonmaakkosten.

Vanaf : € 300,00 Toon beschikbaarheid

Kampeerlodge (4 personen)

Omschrijving:

Stoere lodge met 2 persoonsbed en stapelbed in één ruimte, houtkachel en douche en toilet voor maximaal 4 personen. De genoemde prijzen zijn inclusief beddengoed, handdoeken en schoonmaakkosten.

Vanaf : € 200,00 Toon beschikbaarheid

Safaritenten (4 personen)

Maximaal aantal personen: 4

Omschrijving:

Comfortabel logeren in een tent?  U kunt bij ons een stoere, ingerichte safaritent huren. De tent is voorzien van comfortabele bedden, kookspullen (gasfornuis-pannen-bestek), stoelen en een tafel.  Het is geen probleem als u er nog een tentje bijzet. 

Vanaf : € 150,00 Toon beschikbaarheid

Stoere mafkeet (4 personen)

Maximaal aantal personen: 4

Omschrijving:

Twee stoere ingerichte schaftketen met 2 persoonsbed, een stapelbed voor de kinderen en een buitenkeuken.  De genoemde prijzen zijn inclusief beddengoed, handdoeken en eindschoonmaakkosten.

Vanaf : € 150,00 Toon beschikbaarheid

Charmante mafkeet (4 personen)

Maximaal aantal personen: 4

Omschrijving:

Charmante Mafkeet met tweepersoonsbed, stapelbed voor kinderen in basisschoolleeftijd, keuken en kleine WC. De genoemde prijzen zijn inclusief beddengoed, toeristenbelasting en schoonmaakkosten.

Vanaf : € 150,00 Toon beschikbaarheid

Kampeerhuisje (4 personen)

Maximaal aantal personen: 4

Omschrijving:

      Het kampeerhuisje is geschikt voor 4 personen. Het heeft een toilet, 2 persoonsbed, een stapelbed, een kleine keuken en tafel met stoelen. Buiten staat een picknicktafel. De genoemde prijzen zijn inclusief beddengoed, handdoeken en schoonmaakkosten.

Vanaf : € 75,00 Toon beschikbaarheid

Stoer kamperen

Maximaal aantal personen: 6

Omschrijving:

Gezellige campingplaats van 100m2 inclusief stroom voor maximaal 6 personen op een beschut veld. 

Vanaf : € 20,00 Toon beschikbaarheid