NederlandsDuits
Welkom op de online boekingspagina van de Weyde Blick. Heeft u vragen over ons reserveringssysteem of wilt u een afwijkende periode boeken, neem dan gerust contact op via info@deweydeblick.nl of 0514-681428

het familiehuis 28 personen

Maximaal aantal personen: 28

Omschrijving:

Comfortabel ingerichte groepsaccommodatie met ruime woonkamer en 8 slaapkamers met douche en toilet voor maximaal 28 personen. De genoemde prijzen zijn inclusief beddengoed, keukenlinnen en schoonmaakkosten. Let op, de accommodatie wordt niet verhuurd aan studentenverenigingen, voetbalclubs en andere luidruchtige feestvierders. 

Vanaf : € 1.500 Toon beschikbaarheid

het hofje 18 personen

Maximaal aantal personen: 18

Omschrijving:

Nieuw! Comfortabel ingerichte groepsaccommodatie voor 18 personen bestaande uit een grote huiskamerlodge en 3 aparte lodges die er dichtbij gelegen zijn. Elke kamer/lodge heeft eigen sanitair. De genoemde prijzen zijn inclusief beddengoed, keukenlinnen, handdoeken en schoonmaakkosten. Let op! Deze accommodatie wordt niet verhuurd aan studentenverenigingen, voetbalclubs en andere luidruchtige feestvierders!

Vanaf : € 1.100 Toon beschikbaarheid

Familielodge 8 personen

Maximaal aantal personen: 8

Omschrijving:

Nieuw! Familielodge voor maximaal 8 personen met 3 slaapkamers (2x 2 persoons en 1x 4 persoons) met comfortabele bedden en 3x douches en toiletten. De genoemde prijzen zijn inclusief beddengoed, handdoeken en schoonmaakkosten. Let op! Deze accommodatie wordt niet verhuurd aan studentenverenigingen, voetbalclubs en andere luidruchtige feestvierders!

Vanaf : € 550,00 Toon beschikbaarheid

Gezinslodge 6 personen

Maximaal aantal personen: 6

Omschrijving:

Stoere lodge met drie slaapkamers met comfortabele bedden, houtkachel en douche en toilet voor maximaal 6 personen. De genoemde prijzen zijn inclusief beddengoed, handdoeken en schoonmaakkosten.

Vanaf : € 350,00 Toon beschikbaarheid

Kampeerlodge 4 personen

Omschrijving:

Stoere lodge met 2 persoonsbed en stapelbed in één ruimte, houtkachel en douche en toilet voor maximaal 4 personen. De genoemde prijzen zijn inclusief beddengoed, handdoeken en schoonmaakkosten.

Vanaf : € 250,00 Toon beschikbaarheid

Safaritenten 4 personen

Maximaal aantal personen: 4

Omschrijving:

Comfortabel logeren in een tent?  U kunt bij ons een stoere, ingerichte safaritent huren. De tent is voorzien van comfortabele bedden, kookspullen (gasfornuis-pannen-bestek), stoelen en een tafel.  Het is geen probleem als u er nog een tentje bijzet. 

Vanaf : € 200,00 Toon beschikbaarheid

Stoere mafkeet 4 personen

Maximaal aantal personen: 4

Omschrijving:

Twee stoere ingerichte schaftketen met 2 persoonsbed, een stapelbed voor de kinderen en een buitenkeuken.  De genoemde prijzen zijn inclusief beddengoed, handdoeken en eindschoonmaakkosten.

Vanaf : € 150,00 Toon beschikbaarheid

Kampeerhuisje 4 personen

Maximaal aantal personen: 4

Omschrijving:

      Het kampeerhuisje is geschikt voor 4 personen. Het heeft een toilet, 2 persoonsbed, een stapelbed, een kleine keuken en tafel met stoelen. Buiten staat een picknicktafel. De genoemde prijzen zijn inclusief beddengoed, handdoeken en schoonmaakkosten.

Vanaf : € 75,00 Toon beschikbaarheid

Stoer kamperen

Maximaal aantal personen: 6

Omschrijving:

Gezellige campingplaats van 100m2 inclusief stroom voor maximaal 6 personen op een beschut veld. 

Vanaf : € 20,00 Toon beschikbaarheid

fiets

Omschrijving:

dames of herenfiets met 3 versnellingen. fietshuur 8 euro per dag

Vanaf : € Toon beschikbaarheid

Voucher / tegoedbon / Gutschein

Omschrijving:

Vanaf : € Toon beschikbaarheid