Online reserveringssysteem voor uw vakantieparken

123boeken is een op maat aan te passen online reserveringssysteem voor vakantieparken. Voor gast, receptie en beheeromgeving is het de ultieme online boeking tool. Snel, eenvoudig en gebruiksvriendelijk. Met alle mogelijkheden die u van een reserveringsprogramma voor vakantieparken mag verwachten. Van boeken op een centraal planbord tot alle mogelijke lijsten en rapporten. Van prijsimport via Excel tot presentatie van aanbiedingen en lastminutes.

  • Snel en efficiënt online reserveren
  • Online afrekenen
  • Te combineren met iedere website
  • Flexibel & gebruiksvriendelijk

Voor de gast

De gasten van uw vakantiepark kunnen via 123boeken niet alleen de beschikbaarheid checken maar ook online reserveren en betalen. Ook het bijboeken van aanvullende services en producten (bedlinnen, fietshuur, bootreserveringen etc.) kunnen uw vakantieparkgasten regelen via 123boeken. De mogelijkheid bestaat zelfs dat uw gasten de slagboom van uw vakantiepark openen door middel van het systeem!

Reserveringen
De stijl van 123boeken wordt naar uw wensen aangepast. U kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om uw klanten een vakantiehuis uit te laten zoeken via een zoek&boek-widget. Dit is een op elke website te integreren subscherm, geheel in de stijl van uw website. De presentatie van de vakantiehuizen (& prijzen) is vrij in te delen en uiteraard is deze website 100% responsive.

Ook voor uw vakantiepark
Het online reserveringssysteem 123boeken is in nauwe samenwerking met collega-vakantieparken opgezet. Wensen, functionaliteit en gebruikersgemak zijn afgestemd op de praktijk die u dagelijks ervaart in uw vakantiepark. Zijn er speciale wensen? Geen probleem! Wij passen het graag aan!

123boeken. Dé automatiseringsoplossing voor ieder vakantiepark. Wij komen het graag demonsteren!

Enkele functies

speciaal voor vakantieparken:

werken met voorkeursposities
diverse producten vanuit één omgeving
channelmanager (koppeling booking.com etc.)
mogelijkheid om producten bij te boeken (fiets, boot)
dupliceren van verhuurproducten
handige vertrek- en aankomst lijsten
boeken vanaf centraal planbord
online afrekenen, betaalbevestiging en betaalherinnering
prijsimport via Excel
slagboom openen (extra module)

Kunnen we je helpen?

Neem contact op voor meer informatie of een online demo