Online reserveringssysteem voor uw vakantiehuis

U verhuurt vakantiehuizen, vakantievilla’s, bungalows of appartementen? En bent u op zoek naar een flexibel en gebruikersvriendelijk online reserveringssysteem waarin zowel u als de klant snel hun weg vinden? Snel de beschikbaarheid van de vakantiehuizen checken, online afrekenen, te combineren met iedere website en geschikt voor ieder platform... het reserveringssysteem 123boeken heeft het allemaal. Én meer!

  • Snel vakantiehuizen checken
  • Online afrekenen
  • Te combineren met iedere website
  • Flexibel & gebruiksvriendelijk

Vakantiehuizen vinden en boeken

123boeken is een toonaangevend online reserveringssysteem voor de recreatiebranche. Ontwikkeld vanuit de praktijk, door én voor professionals. Zowel u als de klant zien in één oogopslag de beschikbare vakantiehuizen en kunnen direct anticiperen. Zo kunt u per vakantiehuis of groep vakantiehuizen eigen boekingsperiodes (met de bijbehorende prijzen) aanmaken. Uw klanten betalen online, krijgen een bevestiging en - indien nodig - een betaalherinnering.

Uw eigen online boekingssysteem
De stijl van 123boeken wordt naar uw wensen aangepast. U kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om uw klanten een vakantiehuis uit te laten zoeken via een zoek&boek-widget. Dit is een op elke website te integreren subscherm, geheel in de stijl van uw website. De presentatie van de vakantiehuizen (& prijzen) is vrij in te delen en uiteraard is deze website 100% responsive.

Gemak voor klant en verhuurder
Nog nooit was zoeken en online boeken van vakantiehuizen zo gemakkelijk. Het online reserveringssysteem optimaliseert de vakantiehuis-boekingen, biedt de mogelijkheid voor een eigenarenmodule, produceert duidelijke overzichten en presenteert lastminutes en aanbiedingen. De channelmanager zorgt ervoor dat de site moeiteloos communiceert met alle mogelijke boekingssites (bv. Booking.com) zodat handmatig aanpassen van beschikbaarheid tot het verleden behoort.

Enkele functies

speciaal voor vakantiehuizen:

alle huizen vanuit één omgeving
online afrekenen vanuit meerdere landen
ieder huis heeft eigen prijzen en boekingsperioden
channelmanager (koppeling booking.com etc.)
mogelijkheid om huis te dupliceren
prijs import via Excel
online afrekenen, betaalbevestiging en betaalherinnering
mogelijkheid voor eigenarenmodule (extra module)
boeken vanaf centraal planbord
offerte tool (extra module)
kortingen en lastminutes

Kunnen we je helpen?

Neem contact op voor meer informatie of een online demo