Support

Voor support of andere vragen kun je ons bellen van maandag t/m vrijdag tussen 9.00u-12.15u en 13.15u-17.00u op: 0318 - 495 884

Je kunt je vragen ook per mail stellen:
support@123boeken.nl

Handleidingen

Gebruiker aanmaken

Je kunt gemakkelijk een extra gebruiker aanmaken, door in het account naar 'Instellingen' te gaan. Klik vervolgens op 'Gebruikers' en vervolgens op 'nieuw'. Vul de gegevens is en sla op. Je hebt nu een extra gebruiker aangemaakt!

Mollie koppeling

Wil je een koppeling maken met jouw Mollie-account? Laat ons weten van welke betaalmethodes je gebruik wilt maken, en stuur de API-key van je account mee. Wij zullen dit koppelen en testen voor je!

Taal toevoegen

De talen die toegevoegd kunnen worden zijn: Engels, Duits, Frans, Spaans, Italiaans, Deens en Tsjechisch. Om een extra taal toe te voegen aan het account, kun je mailen naar support@123boeken.nl. Wij zullen deze dan voor je activeren!

Online helpdesk

Als je in het account ingelogd bent, staat helemaal rechts onderin een knop 'helpdesk'. Hier vind je allerlei artikelen met uitleg van de functie van ons systeem.

Integratie-hulp

Inloggen

Ga naar de integratie-hulp website en log in met dezelfde gegevens als het beheer-account. Je krijgt een overzicht te zien van de pagina's, klik op de gewenste pagina om deze te bewerken.

Hulp

Heb je hulp nodig bij het aanpassen van de widget? Bel of mail ons! Wij helpen graag.

Of mail

Direct contact opnemen!

Deze site is beveiligd met reCAPTCHA en het Privacybeleid en de Servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.