Reserveringssysteem

Met het online reserveringssysteem van 123boeken beheer je jouw boekingen prettig, efficiënt en praktisch.

Het systeem

Met het online reserveringssysteem van 123boeken beheer je jouw boekingen prettig, efficiënt en praktisch. Benieuwd hoe dit in zijn werk gaat? Wij laten het graag zien tijdens een online demonstratie.

Plan een demonstratie

 

Route

Vind je route op Google Maps naar onze vestiging in Veenendaal.

Bereikbaarheid

Bij ons kantoor in Veenendaal kun je kosteloos bij het pand parkeren.

 

Support

Stuur je supportvraag naar support@123boeken.nl of kijk op onze supportpagina

Je kan ons ook bellen van maandag t/m vrijdag tussen 9.00-12.15 en 13.15-17.00 op 0515 - 700 204

Online boeken

Eenvoudig zoeken en boeken. Direct afrekenen. Personaliseer naar jouw look en feel. Full-service integratieservice.

Betalingen

Automatische betaling via iDeal, Paypal, Sofort Banking, etc. Alle betalingen overzichtelijk per boeking.

Zoeken en filteren

Via de 123boeken integratiehulp worden standaard twee zoekfuncties aangeboden; een zoekbalk voor op de homepagina en een uitgebreid zoekfilter voor naast het productenoverzicht (optioneel). Heb je nog andere wensen: geen probleem, wij maken maatwerk.

Productpagina

Onze reserveringssoftware produceert een conversiegerichte productpagina met foto, teksten, eigenschappen en beschikbaarheid. Via deze pagina kan jouw bezoeker direct boeken en afrekenen. Met up-to-date beschikbaarheid en gericht op Goolge-vindbaarheid.

Matrix

De matrix wordt gebruikt als praktisch overzicht van beschikbare verhuurproducten zodatde bezoeker in één oogopslag de beschikbaarheid kan checken. Vanuit het overzicht wordt doorgeklikt naar de productpagina waar vervolgens geboekt kan worden. De basisinformatie is per product zichtbaar, met een doorklik naar de productpagina.

Zoek & boek

Met onze zoek & boek functionaliteiten maken we van elke website eenvoudig een boekingswebsite. Je kunt dit zelf met onze gebruikersvriendelijke integratiehulp. Bijvoorbeeld door het maken en personaliseren van widgets zoals een productoverzicht, filter of detailpagina met boekingskalender. Natuurlijk kunnen we dit proces ook uit handen nemen óf een complete geïntegreerde website opleveren.

Inrichten

Het inrichten van jouw 123boeken is simpel, efficiënt en praktijkgericht. Van een simpel prijsmodel via een Excel-download tot een verfijnde prijzen- en kortingenstructuur met onderlinge afhankelijkheden en toespitsing per doelgroep. Hetzelfde geldt voor de betalingen, automatische e-mails, planning, rapportage etc. Wij adviseren je graag over een passende invulling.

Basisinrichting

Bij het aanmaken van jouw account voeren we gelijk een basis in. Zo start je nooit met een lege omgeving en kun je verder waar wij gebleven zijn. Tijdens een online demo laten wij precies zien hoe alles voor jouw specifieke situatie werkt. Loop je daarna nog tegen vragen aan, dan helpen wij graag!

Automatische e-mails

Betaalberichten, boekingsbevestigingen, vertrek & aankomst notificaties etc. Het reserveringssysteem van 123boeken zorgt ervoor dat alles op tijd wordt verzonden en bijgehouden op basis van op maat gemaakte sjablonen. Personaliseer de sjablonen en stel flexibele timers in.

Data en koppelingen

123boeken is voorzien van veel handige koppelingsmogelijkheden. Wissel boekingen en betalingen uit met o.a. Exact Online, SnelStart en Twinfield. Maak een datakoppeling met o.a. SmartHotel, Keyplan, SALTO en iCal. Integreer Google Tagmanager en analytics en exporteer data naar Excel.

Plannen

In één oogopslag zien wat de bezetting is! Boekingen aanmaken, bewerken en verwijderen. Boekingen via een ander verkoopkanaal worden apart gelabeld. Het planbord is de centrale pagina voor veel 123boeken gebruikers.

Eigenaren

Voor de samenwerking met eigenaren van logiesaccommodaties biedt 123boeken een financiële module en persoonlijke inlogomgeving. Hiermee wordt de afrekening van commissies etc. in een handomdraai geregeld en kunnen eigenaren zelf inzage krijgen in boekingen en bezetting.

Instappen of overstappen?

Wij helpen je op weg of verzorgen de volledige inrichting wanneer dat de voorkeur heeft. Samen zorgen we ervoor dat het werken met 123boeken een succes wordt! Heb je nog data in een ander reserveringssysteem opgeslagen en wil je dit overzetten? Geen probleem, onze technici kunnen met de meeste databestanden uit de voeten en hebben ervaring met de meest gebruikte reserveringssystemen. Lees meer.

Ons idee

Full service dienstverlening

Prosuco

Prosuco, het moederbedrijf van 123boeken, is een full-service marketingbureau in de recreatiebranche. Met jarenlange ervaring in de recreatiebranche en een professioneel en enthousiast team, zijn zij jouw juiste marketingpartner. Benieuwd of en hoe je meer boekingen kan realiseren? Of je je marketingbudget wel goed en efficiënt besteedt? Of jouw website genoeg rendement oplevert en voldoet aan alle eisen? Heb je geen idee hoe je je gasten kunt bereiken of naar je vakantiepark of camping kunt trekken? Zij helpen je!

 

Websites

Een goede website is de basis van al je marketingactiviteiten. Zonder website kunnen gasten je niet vinden, geen verblijf boeken en weten ze niet wat je allemaal te bieden hebt. Ben jij toe aan een nieuwe website? Maak dan gebruik van onze kennis, ervaring en creativiteit voor het maken van een goede website die past bij je bedrijf.

Marketingadvies

Of je nu een nieuw bedrijf hebt of juist een familiecamping hebt die al jaren bestaat, het inzetten van marketingmiddelen is heel belangrijk. Maar nog belangrijker is om een juiste strategie te hebben. Wat zijn je doelen, wie is je doelgroep en wat zijn je toekomstplannen? Prosuco helpt je bij het samenstellen van deze strategie en de uitvoering ervan.

Fotografie

Een foto zegt soms meer dan duizend woorden, moet je nagaan wat de impact van een video wel niet kan zijn. Zowel in tekst als in beeld laat Prosuco jouw bedrijf opvallen op het internet! 

Apps

Klantenervaring breng je naar een hoger niveau met je eigen Recreatie-app. Vertel de gast wat er in de omgeving te doen is, maak het makkelijk om een fiets te huren of broodjes te bestellen. Handig voor de gast, maar zeker ook voor jou!

Contact

Plesmanstraat 1
3905 KZ Veenendaal

E-mail: info@prosuco.nl
Telefoon: 0318-495887

Webdesign

Unieke websites en webshops waar user experience centraal staat. Ze nemen jouw klant als uitgangspunt en maken jouw design op maat.

Maatwerk development

Uitgebreide webshops, unieke designs. Zij zitten klaar om jou het beste maatwerk te leveren.

API koppelingen

Werk efficiënter en sneller door systemen met elkaar te koppelen.

 

Contact

Geldropseweg 163
5613 LM, Eindhoven

E-mail: info@3wmedia.nl 
Telefoon:  088- 396 33 42 

3w Media

3w Media is ook een zusterbedrijf van Prosuco, in Eindhoven. Creatievelingen en codekrakers die geen enkele uitdaging uit de weg gaan. Waar is jouw doelgroep? Want daar wil jij ook zijn! En dus ontwerpen ze alles op maat zodat jij kan efficiënter en sneller kunt werken, en zelfs kunt koppelen met andere systemen. Altijd met als doel om jouw bedrijf bij de juiste mensen in beeld te brengen.