referenties

FranceVilla

Voor Francevilla realiseerde 123boeken een maatwerk zoek&boek website. Responsive, snel en met een volledige integratie van de reserveringssoftware. Op de achtergrond draaien diverse handige tools zoals afrekening met eigenaren en offertes sturen.

Bezoek website

Bootverhuur hospes

Een moderne en goed onderhouden zeilboot of motorjacht huren doe je bij Bootverhuur Hospes in Sneek. 123boeken verzorgde voor Hospes een nieuwe website inclusief on-site boeken. De overgang vanaf de oude software was geen enkel probleem door het importeren van boekingen en klantdata.

Bezoek website

Stadslogement Westersingel

Ook voor kleinere verhuurders biedt 123boeken interessante oplossingen. Deze B&B kon zich afgelopen jaar volledig richten op de opening. 123boeken verzorgde een zoek&boek website op basis van een template. Betaalbaar én professioneel. Easy Online noemen wij het.

Bezoek website

De Tijnjehoeve

In 2014 werd De Tijnjehoeve door nieuwe eigenaren betrokken en geheel gerenoveerd tot een moderne accommodatie. Een website inclusief reserveringssysteem mocht niet ontbreken. 123boeken werd geselecteerd als partner voor de website en het reserveringssysteem.

Bezoek website

Eiland verhuur

Ameland. Het eiland van rust, ruimte en gastvrijheid. Een huis huren op Ameland doe je via eiland-verhuur.nl. 123boeken zorgt ervoor dat het proces zowel op de voorgrond als achtergrond soepel verloopt. Het team van Eiland Verhuur verzorgt de rest!

Bezoek website

JFT watersport

Boek binnen 1 minuut een boot via je mobiel. Dat was één van de doelen van de nieuwe site van JFT. Het lukte en we zagen het eerste seizoen direct een stijging van het aantal last-minutes.

Bezoek website

Recreatiebedrijf ‘Aan het water’

In het Friese dorp Heeg vindt u recreatiebedrijf Aan het Water. Hier kunt u luxe watervilla’s en comfortabele B&B kamers huren. De huidige eigenaren Chris en Marian organiseren sinds 2015 de verhuur en besloten direct om de reserveringen te automatiseren. Een zoek&boek website op basis van een template was hun ideale oplossing. Binnen 5 werkdagen te regelen, Easy Online noemen wij dat.

Bezoek website

ZOEKT U EEN SPECIFIEK VOORBEELD OF HEEFT U BIJZONDERE WENSEN?

Neem contact met ons op voor meer referenties en informatie.

Ardennenplezier

Op vakantie in de Ardennen? Op ardennenplezier.nl vindt u vast een geschikte vakantiewoning. Deze WordPress website had al een verhuur geschiedenis maar nieuwe wensen zorgde voor de overstap naar 123boeken. Binnen de huidige site is een zoek&boek module toegevoegd die on-site boeken mogelijk maakt en alle data automatisch door stuurt naar het reserveringssysteem.

Bezoek website

Glamping4all

Winnaar van de Zoover award voor beste campingvakantie aanbieder 2016! Als 123boeken vonden wij dit extra leuk omdat ook deze WordPress site recent is omgebouwd naar on-site zoeken en boeken. Uiteraard met 123boeken aansluiting.

Bezoek website

Banus Lodge

Soms krijg je bij het zien van een beeld direct zin om er naartoe te gaan. Banus Lodge heeft absoluut dat effect. De website hoeft daarom niet veel meer te vertellen, gewoon comfortabel boeken was het doel. 123boeken verzorgde een site op basis van een template voor het boeken van de 12 bungalows.

Bezoek website

Tacozijl

Watersportcentrum Tacozijl is een bruisend bedrijf waar altijd activiteit is. Bootverhuur, chalets, de camping, ligplaatsen etc. Het overstappen naar 123boeken was daarom een belangrijke stap. Met tools zoals een koppeling naar Office365 worden alle activiteiten sindsdien nog eenvoudiger in banen geleidt.

Bezoek website

De Vlindertuin

De 13 appartementen van de Vlindertuin liggen aan de rand van het dorp Nes op het waddeneiland Ameland.1 23boeken verzorgde de website op basis van een template. Daarnaast is het reserveringssysteem gekoppeldaan Booking.com en de boekhoudsoftware van Exact Online.

Bezoek website

Recreatiecentrum Sneek

Klant van het eerste uur, Recreatiecentrum Sneek, verhuurt gezellige appartementen en goed onderhouden boten aan de rand van Sneek. 123boeken heeft de website op basis van een template verzorgd en een aansluiting met Booking.com.

Bezoek website
Welk abonnement is voor u geschikt:

Wilt u meer weten?