Referenties

Samen met onze klanten ontwikkelen we gave oplossingen. Bekijk hier enkele voorbeelden van projecten waar we trots op zijn... 

JFT Watersport

JFT Watersport

Sinds 1997 verhuurt JFT Watersport vanuit Sneek zeilboten en sloepen. De boten liggen op een steenworp afstand van het Sneekermeer. Naast de verhuur van boten, verhuren ze ook het Toppunt, een prachtig gelegen groepsaccommodatie.

Ardennen Plezier

Ardennen Plezier

Een vakantiehuis huren in de Ardennen doet je bij Ardennenplezier! Zij beschikken over een zeer ruim aanbod vakantiehuizen in de Ardennen. Of je nu op zoek bent naar een luxe vakantiehuis, een vakantiehuis met zwembad of misschien met wellness faciliteiten, zij hebben altijd een huis dat bij jouw wensen past!

Aan het water

Aan het water

Niet voor niets staat er in hun logo bed, boot, bungalow: het beschrijft exact hun diensten. Een thuisaccommodatie direct naast de ingang van eiland de Gouden Boaijum in Heeg. Vaartuigen verhuur in combinatie met de huur van onze accommodaties. Watervilla’s, vakantiewoningen en waterlodges, allemaal aan het water!

Banus Lodge

Banus Lodge

Banus Lodge is een klein juweeltje op slechts 100 meter van de stranden van Marbella en San Pedro. De lodge bestaat uit 11 self-catering bungalows gelegen rond een zoutwater zwembad, tropische tuin en gezellige bar!

FranceVilla

FranceVilla

FranceVilla vertegenwoordigt mooie, authentieke en/of luxe vakantiehuizen in Zuid- Frankrijk,  hoofdzakelijk in de schitterende streken de Dordogne en de Lot. Ze hebben meer dan 100 accommodaties en een uitstekende service is bij hen standaard.

Lekker naar Zee

Lekker naar Zee

Ze zijn de exclusieve verhuurder van deze vakantiehuizen, bieden je de laagste prijsgarantie en een 100% actuele boekingskalender. LekkerNaarZee.nl ontzorgt je werkelijk in alles zodat je kunt ontspannen en genieten. Je vindt het kantoor in het centrum van Callantsoog wat betekent dat zij altijd in de buurt zijn van al hun vakantiehuizen.

Bootverhuur Hospes

Bootverhuur Hospes

Bij Bootverhuur Hospes huur je luxe motorboten goed verzorgde zeilboten. Als familiebedrijf bieden zij al meer dan 40 jaar hoogwaardige bootverhuur in Sneek, Friesland.