Plug & play widget

gepersonaliseerd naar uw huisstijl.

Onze 123boeken widget maakt van uw website een reserveringssite. Via de gebruikersvriendelijke integratiehulp worden alle widgets aangemaakt en gepersonaliseerd naar uw huisstijl. De integratie in de website is letterlijk één regel code en kan door iedere webbouwer eenvoudig worden uitgevoerd.

Productpagina

Onze reserveringssoftware produceert een conversiegerichte productpagina met foto, teksten, eigenschappen en beschikbaarheid. Via deze pagina kan uw bezoeker direct boeken en afrekenen.

Aantrekkelijke presentatie
Up-to-date beschikbaarheid
Direct boeken en betalen
Gericht op Google-vindbaarheid
Mogelijkheid om alleen kalender te gebruiken

Productoverzicht

Op basis van dezelfde data als de productpagina kan het reserveringssysteem ook een productoverzicht genereren. Hier worden alle producten of alleen de producten uit een specifieke categorie getoond. Bijvoorbeeld lodges, villa’s of boten. De groepen worden in de software beheerd.

Overzicht van alle producten
Variant per productgroep
Vertoning van v.a. of complete prijzen
Uit te breiden met zoekfilter

Zoeken en filteren

Via de 123boeken integratiehulp worden standaard twee zoekfuncties aangeboden; een zoekbalk voor op de homepagina en een uitgebreid zoekfilter voor naast het productenoverzicht (optioneel). Heeft u andere wensen: geen probleem, wij maken maatwerk.

Zoeken vanaf de homepagina
Uitgebreid zoekfilter op het overzicht
Maatwerk zoeken mogelijk

Matrix

De matrix wordt gebruikt als praktisch overzicht van beschikbare verhuurproducten zodat uw bezoeker in één oogopslag de beschikbaarheid kan checken. Vanuit het overzicht wordt doorgeklikt naar de productpagina waar vervolgens geboekt kan worden.

Praktisch overzicht met alle verhuurproducten
Boekbare perioden direct zichtbaar
Basisinformatie per product zichtbaar
Doorklik naar de productpagina

Kunnen we je helpen?

Neem contact op voor meer informatie of een online demo