Met een no-nonsense mentaliteit pakken we elke uitdaging aan

Onze kracht is dat wij continu het gewenste resultaat voor ogen hebben en daar samen met jou als klant naar toe werken.

Experts op het gebied van het online reserveringssysteem

Onze mensen

Gedreven professionals met een passie voor online

Wij helpen je graag om je doelen te realiseren. Met slimme creativiteit en strategie vergroten we het rendement van jouw verhuurbedrijf. Geen uitdaging is ons te groot, kom maar op met jouw vraag!

Beproefde werkwijze


Sinds 2007

Wij zijn sinds 2007 actief. In die periode groeide de vraag naar online boeken maar bleef het aanbod achter. Bestaande reserveringssoftware was offline georiënteerd. Geïnspireerd door de vraag van recreatieondernemers bedachten we het drie stappen model voor online boeken: zoeken, boeken en betalen. De software volgde.


Jarenlange ervaring

Wij werken met een hecht team van specialisten in diverse werkgebieden; recreatie, marketing, programmeren, koppelingen, website ontwikkeling etc. Samen hebben we veel ervaring met het realiseren van online software en websites


Onze werkwijze

 Persoonlijk werken in korte lijnen vinden wij prettig. Wij geloven in klanten voor het leven. Simpelweg goed je best doen en soms ook wat extra’s als de situatie hier om vraagt. Investeren in succes op lange termijn. Telefonisch bereikbaar zijn, snel reageren op e-mails.


Overname Prosuco

Sinds januari 2023 is 123boeken overgenomen door Prosuco, marketingbureau voor de recreatieondernemer. Door kennis en ervaring te bundelen, halen wij optimaal resultaat voor jou.