Het team

Het team van 123boeken bestaat uit codekrakers, strategen en raadgevers die voor jou klaar staan.

Arjen
Developer

De ontwerper van ons reserveringssysteem! Achter de schermen is hij altijd druk met nieuwe ontwikkelingen.

Eveline
Eveline
Consultant

Onze consultant die altijd een oplossing weet te vinden en je graag te woord staat. Met haar kennis over de recreatiebranche, helpt ze jou graag verder op weg.

Gerben
Gerben
Directeur

Met al tientallen jaren ervaring, vindt hij altijd de oplossing voor jou recreatiebedrijf. Van strategie tot marketing en creatief denkvermogen, ben hem ben je aan het juiste adres!

Lisa
Lisa
Consultant

Van ervaring achter de schermen tot echt veldwerk, Lisa heeft het allemaal. Ze komt met slimme oplossingen en heeft zo een leuke nieuwsbrief voor je in elkaar geknutseld.

Tirsa
Tirsa
Consultant

Ook Tirsa heeft net als Lisa veel ervaring opgedaan op Franse campings. Naast het feit dat ze vloeiend Frans spreekt, legt ze ook graag aan je uit hoe je jouw account zo optimaal mogelijk inricht.

Ontmoet ons ondersteunende team

Naast het team waarvan je de gezichten en/of namen wel eens voorbij hebt zien komen, zit een nog veel groter team. Namelijk de strategen van Prosuco, gefocust op de marketing van recreatiebedrijven, en de techneuten van 3w Media, die (maatwerk) websites voor jouw bedrijf bouwen.

Prosuco is marketingspecialist in de recreatiebranche en zorgt dat jouw website vindbaar is. Met veel kennis en ervaring bieden zij jou een totaalpakket, zodat jij je handen vrij hebt voor je gasten!

Samen met 3w Media, werkt Prosuco samen om een uniek website voor jou te bouwen. De online wereld staat nooit stil, en zij dus ook niet en pakken elke uitdaging aan.

Werken bij 123boeken

Interesse om bij ons te komen werken?

Vacatures