Inrichten en overstappen

Het inrichten van uw 123boeken is simpel, efficiënt en praktijkgericht. Van een simpel prijsmodel via een Excel-download tot een verfijnde prijzen- en kortingenstructuur met onderlinge afhankelijkheden en toespitsing per doelgroep. Hetzelfde geldt voor de betalingen, automatische e-mails, planning, rapportage etc. Wij adviseren u graag over een passende invulling.

Basisinrichting

Bij het aanmaken van uw account voeren we gelijk een basis in. Zo start u nooit met een lege omgeving en kunt u verder waar wij gebleven zijn. Tijdens een demonstratie laten wij precies zien hoe alles voor uw specifieke situatie werkt. Loopt u daarna nog tegen vragen aan dan helpen wij u graag!

Invoeren van verhuurproducten
Instellen van automatische e-mails
Aanpassen van standaard sjablonen
Koppelen van betaalmethoden

Verhuurproducten toevoegen

Het toevoegen van verhuurproducten is simpel en gebruikersvriendelijk. Voor het toevoegen van producten adviseren wij om één of meerdere producten als template te (her)gebruiken. Zijn de templates klaar dan is het toevoegen van nieuwe producten minder werk. Dupliceren, gegevens aanpassen, tarieven down- en uploaden, checken en klaar.

Algemene informatie invoeren
Afbeeldingen toevoegen
Perioden bepalen
Prijzen invoeren

Excel

Bestanden kunnen simpel en snel worden geïmporteerd/geëxporteerd via Excel. Ook kan de prijzentabel op basis van formules worden gegenereerd met onze rekenmodule. Met een simpele handeling kan zo het volledige prijsmodel worden aangepast.

Eenvoudig & overzichtelijk tarieven inlezen
Controle op overlap na inlezen
Makkelijk kopiëren vanuit Excel bestand
Maak gebruik van rekenmodule in Excel voor eenvoudig prijsmanagement.

Instellingen, sjablonen etc.

Binnen 123boeken vindt u verschillende instellingen voor het automatiseren van veel dagelijkse (controle) taken. Naast tijdsbesparing zorgt dit ook voor minder foutgevoeligheid. Daarnaast communiceert u altijd consequent en doordacht.

Betaalvoorwaarden instellen zoals aanbetalingspercentage en toeristenbelasting
Automatische e-mailsjablonen configureren zoals boekingsbevestiging, betaalherinneringen, betaalbevestigingen, welkomst- en vertrek e-mails.
Notificaties instellen voor de beheerder (nieuwe boeking, annulering etc.)

Instappen of overstappen?

Wij helpen u op weg of verzorgen de volledige inrichting wanneer dat de voorkeur heeft. Samen zorgen we ervoor dat het werken met 123boeken een succes wordt! Heeft u nog data in een ander reserveringssysteem opgeslagen en wilt u dit overzetten? Geen probleem, onze technici kunnen met de meeste databestanden uit de voeten en hebben ervaring met de meest gebruikte reserveringssystemen.

Klantenbestand importeren
Boekingen overzetten
E-mailsjablonen configureren

Kunnen we je helpen?

Neem contact op voor meer informatie of een online demo