Voor jouw groepsverblijf

Snel groepsverblijven checken. Online afrekenen. Te combineren met iedere website. Flexibel & gebruiksvriendelijk.

De online reservering van jouw groepsverblijf moet snel, duidelijk en efficiënt verlopen. Zowel voor jou als voor de gasten. Omdat wij weten dat zaken als flexibiliteit, gebruikersgemak, prijsdifferentiatie en adequate lijsten (aankomst/vertrek/schoonmaak/deelnemers e.a.) voor ieder groepsverblijf van belang zijn. Omdat een reserveringssysteem zich moet aanpassen aan jouw wensen. Daarom is er 123boeken: het online reserveringssysteem voor groepsverblijven.

123boeken in de praktijk

In de praktijk blijkt dat 123boeken door het gebruikersgemak, de administratieve tijdsbesparing en het complete overzicht een welkome bijdrage levert aan de exploitatie van ieder groepsverblijf. Groot en klein. In binnen- en buitenland. Al of niet in combinatie met andere verhuurmogelijkheden. Nieuwsgierig geworden naar de toegevoegde waarde voor jouw groepsverblijf?

Reserverings​functionaliteit voor jouw groepsverblijf

123boeken wordt gemaakt door en voor professionals. Door constante feedback vanuit de praktijk is het online reserveringssysteem moeiteloos in te passen in de werkwijze van ieder groepsverblijf. Zaken als registreren van opties (met deadline-bewaking), aanleveren van gastenlijsten, optimalisering en flexibel indelen van jouw gastenverblijven zijn vanzelfsprekend: 123boeken moet werken in het voordeel van jouw groepsverblijf!

Eenvoudige integratie met uw website

Reserveringssysteem 123boeken voor groepsverblijven kan moeiteloos worden geïntegreerd in iedere website. Als volledig systeem of als zoekwidget. In het laatste geval integreren wij een zoekscherm op de website van jouw groepsaccommodatie. De stijl, uitvoering en look&feel zijn allemaal aan te passen naar jouw wensen. Vanzelfsprekend is 123boeken volledig responsive, dus optimaal te gebruiken op ieder device. 123boeken: een must voor iedere groepsaccommodatie.

Enkele functies speciaal voor groepsverblijven:

  • flexibele inzet van ruimtes
  • aanbieden van verblijfsarrangementen
  • deelnemerslijst + doelgroepen functie (doelgroepkortingen)
  • aannemen van opties inclusief timer en herinnering

  • verschillende medewerkers werken vanuit één systeem
  • boeken vanaf centraal planbord
  • vertrek- en aankomstlijsten
  • tussentijds bijwerken van een boeking