Online reserveringssysteem voor uw groepsverblijf

De online reservering van uw groepsverblijf moet snel, duidelijk en efficiënt verlopen. Zowel voor u als voor uw gasten. Omdat wij weten dat zaken als flexibiliteit, gebruikersgemak, prijsdifferentiatie en adequate lijsten (aankomst/vertrek/schoonmaak/deelnemers e.a.) voor ieder groepsverblijf van belang zijn. Omdat een reserveringssysteem zich moet aanpassen aan uw wensen. Daarom is er 123boeken: het online reserveringssysteem voor groepsverblijven.

  • Snel en efficiënt online reserveren
  • Online afrekenen
  • Te combineren met iedere website
  • Flexibel & gebruiksvriendelijk

Reserverings​functionaliteit voor uw groepsverblijf

123boeken wordt gemaakt door en voor professionals. Door constante feedback vanuit de praktijk is het online reserveringssysteem moeiteloos in te passen in de werkwijze van ieder groepsverblijf. Zaken als arrangementen, registreren van opties (met deadline-bewaking), aanleveren van gastenlijsten, optimalisering en flexibel indelen van uw gastenverblijven zijn vanzelfsprekend: 123boeken moet werken in het voordeel van uw groepsverblijf!

Eenvoudige integratie met uw website
Reserveringssysteem 123boeken voor groepsverblijven kan moeiteloos worden geïntegreerd in iedere website. Als volledig systeem of als zoekwidget. In het laatste geval integreren wij een zoekscherm op de website van uw groepsaccommodatie. De stijl, uitvoering en look&feel zijn allemaal aan te passen naar uw wensen. Vanzelfsprekend is 123boeken volledig responsive, dus optimaal te gebruiken op ieder device. 123boeken: een must voor iedere groepsaccommodatie.

123boeken in de praktijk
In de praktijk blijkt dat 123boeken door het gebruikersgemak, de administratieve tijdsbesparing en het complete overzicht een welkome bijdrage levert aan de exploitatie van ieder groepsverblijf. Groot en klein. In binnen- en buitenland. Al of niet in combinatie met andere verhuurmogelijkheden. Nieuwsgierig geworden naar de toegevoegde waarde voor uw groepsverblijf?

123boeken. Dé automatiseringsoplossing voor ieder vakantiepark. Wij komen het graag demonsteren!

Enkele functies

speciaal voor groepsverblijven:

flexibele inzet van ruimtes
aanbieden van verblijfsarrangementen
deelnemerslijst + doelgroepen functie (doelgroepkortingen)
aannemen van opties inclusief timer en herinnering
verschillende medewerkers werken vanuit één systeem
boeken vanaf centraal planbord
vertrek- en aankomstlijsten
tussentijds bijwerken van een boeking

Kunnen we je helpen?

Neem contact op voor meer informatie of een online demo