Beheer

Gebruiker aanmaken

Je kunt gemakkelijk een extra gebruiker aanmaken, door in het account naar 'Instellingen' te gaan. Klik vervolgens op 'Gebruikers' en vervolgens op 'nieuw'. Vul de gegevens is en sla op. Je hebt nu een extra gebruiker aangemaakt!

Mollie koppeling

Wil je een koppeling maken met jouw Mollie-account? Laat ons weten van welke betaalmethodes je gebruik wilt maken, en stuur de API-key van je account mee. Wij zullen dit koppelen en testen voor je!

Taal toevoegen

De talen die toegevoegd kunnen worden zijn: Engels, Duits, Frans, Spaans, Italiaans, Deens en Tsjechisch. Om een extra taal toe te voegen aan het account, kun je mailen naar support@123boeken.nl. Wij zullen deze dan voor je activeren!

Online helpdesk

Als je in het account ingelogd bent, staat helemaal rechts onderin een knop 'helpdesk'. Hier vind je allerlei artikelen met uitleg van de functie van ons systeem.

Contact

Route

Vind je route op Google Maps naar onze vestiging in Veenendaal.

Bereikbaarheid

Bij ons kantoor in Veenendaal kun je kosteloos bij het pand parkeren.

 

Support

Stuur je supportvraag naar support@123boeken.nl of kijk op onze supportpagina

Je kan ons ook bellen van maandag t/m vrijdag tussen 9.00-12.15 en 13.15-17.00 op 0515 - 700 204

Inrichten

Basisinrichting

Bij het aanmaken van jouw account voeren we gelijk een basis in. Zo start je nooit met een lege omgeving en kun je verder waar wij gebleven zijn. Tijdens een online demo laten wij precies zien hoe alles voor jouw specifieke situatie werkt. Loop je daarna nog tegen vragen aan, dan helpen wij graag!

Automatische e-mails

Betaalberichten, boekingsbevestigingen, vertrek & aankomst notificaties etc. Het reserveringssysteem van 123boeken zorgt ervoor dat alles op tijd wordt verzonden en bijgehouden op basis van op maat gemaakte sjablonen. Personaliseer de sjablonen en stel flexibele timers in.

Data en koppelingen

123boeken is voorzien van veel handige koppelingsmogelijkheden. Wissel boekingen en betalingen uit met o.a. Exact Online, SnelStart en Twinfield. Maak een datakoppeling met o.a. SmartHotel, Keyplan, SALTO en iCal. Integreer Google Tagmanager en analytics en exporteer data naar Excel.

Plannen

In één oogopslag zien wat de bezetting is! Boekingen aanmaken, bewerken en verwijderen. Boekingen via een ander verkoopkanaal worden apart gelabeld. Het planbord is de centrale pagina voor veel 123boeken gebruikers.

Eigenaren

Voor de samenwerking met eigenaren van logiesaccommodaties biedt 123boeken een financiële module en persoonlijke inlogomgeving. Hiermee wordt de afrekening van commissies etc. in een handomdraai geregeld en kunnen eigenaren zelf inzage krijgen in boekingen en bezetting.

Instappen of overstappen?

Wij helpen je op weg of verzorgen de volledige inrichting wanneer dat de voorkeur heeft. Samen zorgen we ervoor dat het werken met 123boeken een succes wordt! Heb je nog data in een ander reserveringssysteem opgeslagen en wil je dit overzetten? Geen probleem, onze technici kunnen met de meeste databestanden uit de voeten en hebben ervaring met de meest gebruikte reserveringssystemen. Lees meer.

Integratie

Inloggen

Ga naar de integratie-hulp website en log in met dezelfde gegevens als het beheer-account. Je krijgt een overzicht te zien van de pagina's, klik op de gewenste pagina om deze te bewerken.

Hulp

Heb je hulp nodig bij het aanpassen van de widget? Bel of mail ons! Wij helpen graag.

Zoek & boek

Online boeken

Eenvoudig zoeken en boeken. Direct afrekenen. Personaliseer naar jouw look en feel. Full-service integratieservice.

Betalingen

Automatische betaling via iDeal, Paypal, Sofort Banking, etc. Alle betalingen overzichtelijk per boeking.

Zoeken en filteren

Via de 123boeken integratiehulp worden standaard twee zoekfuncties aangeboden; een zoekbalk voor op de homepagina en een uitgebreid zoekfilter voor naast het productenoverzicht (optioneel). Heb je nog andere wensen: geen probleem, wij maken maatwerk.

Productpagina

Onze reserveringssoftware produceert een conversiegerichte productpagina met foto, teksten, eigenschappen en beschikbaarheid. Via deze pagina kan jouw bezoeker direct boeken en afrekenen. Met up-to-date beschikbaarheid en gericht op Goolge-vindbaarheid.

Matrix

De matrix wordt gebruikt als praktisch overzicht van beschikbare verhuurproducten zodatde bezoeker in één oogopslag de beschikbaarheid kan checken. Vanuit het overzicht wordt doorgeklikt naar de productpagina waar vervolgens geboekt kan worden. De basisinformatie is per product zichtbaar, met een doorklik naar de productpagina.