Zoek & boek website

Online boeken op uw website werkt het beste wanneer de site en het boekingsproces één geheel vormen. Wij noemen dit de volledige integratie. Voor niet-gespecialiseerde webbouwers blijkt het ontwikkelen van een dergelijke site nog wel eens een uitdaging waardoor uw project onnodig duur en complex wordt. 123boeken is gespecialiseerd in zoek&boek sites die er prachtig uit zien, goed werken én betaalbaar zijn.

Easy Online
Binnen 5 werkdagen online met uw website? Het kan! Easy Online is een kant-en-klare website die direct in gebruik kan worden genomen. U kiest een aansprekende template en wij personaliseren deze. De 123boeken aansluiting zit er al in, de verschillende filters kunnen eventueel nog aangepast worden. Naast de leversnelheid is ook de prijs van dit product aantrekkelijk. En de uitstraling? Die gaat u positief verrassen!

Maatwerk
U ziet uw website als verlengstuk van uw huisstijl en het middelpunt van communicatie. U wilt niks aan toeval over laten. Alle details hebben een reden. Een belangrijk deel van uw imago en omzet hangt af van de website. Voor u ontwerpen we graag een unieke website, geheel naar uw eigen wensen en ideeën. On-site boeken als vanzelfsprekende eigenschap.

Welk abonnement is voor u geschikt:

Wilt u meer weten?