Online reserveringssysteem voor uw camping

Geen camping is dezelfde. Wij, van 123boeken, weten dat als geen ander. Een camping runnen is maatwerk. Ultieme gastvrijheid, contact met de gasten, een gestroomlijnde organisatie en een efficiënt reserveringssysteem zijn voorwaarden die bijdragen aan het succes van iedere camping. Met 123boeken haalt u een efficiënte en gebruikersvriendelijke reserveringstool voor uw camping in huis.

  • Snel en efficiënt online reserveren
  • Online afrekenen
  • Te combineren met iedere website
  • Flexibel & gebruiksvriendelijk

Praktijk

Camping-reserveringssysteem 123boeken is door en voor professionals ontwikkeld voor de camping van nu. Het systeem wijst automatisch campingplaatsen toe (op basis van door u geformuleerde factoren), optimaliseert, verwerkt en bewaakt opties, werkt met voorkeurposities en heeft zelfs de mogelijkheid om vanuit 123boeken de slagboom van uw camping te openen.

Maatwerk voor uw camping
Omdat geen camping, of glamping, identiek is. Omdat op een camping vaak diverse vormen van verblijfsrecreatie (chalets, appartementen, caravans en andere accommodaties) worden aangeboden. Omdat de werkwijze van úw camping de basis moet zijn. Daarom is 123boeken een flexibel reserveringssysteem, aanpasbaar aan de systematiek van iedere camping.

Werken met 123boeken
Werken met 123 boeken is eenvoudig. Na een opstartsessie (online of op locatie) kunt u er direct mee aan de slag. Op diverse manieren is 123boeken te integreren in de website van uw camping. Als zoek&boek-widget of op andere manieren. 123boeken is volledig responsive, dus voorbereid voor gebruik op alle apparaten.

Kortom: 123boeken is geschikt voor iedere camping. Mogen wij u dat komen bewijzen?

Enkele functies

speciaal voor campings:

campingplaatsen toewijzen
voorkeursposities
boeken vanaf centraal planbord
boekingen en posities verslepen vanaf planbord
aannemen van opties inclusief timer en herinnering
slagboom openen (extra module)
trend: glamping

Kunnen we je helpen?

Neem contact op voor meer informatie of een online demo