Voor jouw camping

Snel plekken checken. Online afrekenen. Te combineren met iedere website. Flexibel & gebruiksvriendelijk. 

Geen camping is dezelfde. Wij, van 123boeken, weten dat als geen ander. Een camping runnen is maatwerk. Ultieme gastvrijheid, contact met de gasten, een gestroomlijnde organisatie en een efficiënt reserveringssysteem zijn voorwaarden die bijdragen aan het succes van iedere camping. Met 123boeken haal je een efficiënte en gebruikersvriendelijke reserveringstool voor jouw camping in huis.

Werken met 123boeken

Werken met 123 boeken is eenvoudig. Na een opstartsessie kun je er direct mee aan de slag. Op diverse manieren is 123boeken te integreren in de website van jouw camping. Als zoek&boek-widget of op andere manieren. 123boeken is volledig responsive, dus voorbereid voor gebruik op alle apparaten.

Kortom: 123boeken is geschikt voor iedere camping. Mogen wij dat bewijzen?

Praktijk

Camping-reserveringssysteem 123boeken is door en voor professionals ontwikkeld voor de camping van nu. Het systeem wijst automatisch campingplaatsen toe (op basis van door u geformuleerde factoren), optimaliseert, verwerkt en bewaakt opties, werkt met voorkeurposities en heeft zelfs de mogelijkheid om vanuit 123boeken de slagboom van jouw camping te openen.

Maatwerk voor uw camping

Omdat geen camping, of glamping, identiek is. Omdat op een camping vaak diverse vormen van verblijfsrecreatie (chalets, appartementen, caravans en andere accommodaties) worden aangeboden. Omdat de werkwijze van joúw camping de basis moet zijn. Daarom is 123boeken een flexibel reserveringssysteem, aanpasbaar aan de systematiek van iedere camping.

Enkele functies speciaal voor campings:

  • campingplaatsen toewijzen
  • voorkeursposities
  • boeken vanaf centraal planbord
  • boekingen en posities verslepen vanaf planbrd

  • aannemen van opties inclusief timer en herinnering
  • slagboom openen (extra module)
  • trend: glamping