Online reserveringssysteem voor uw boten

U verhuurt boten: zeilboten, motorjachten, sloepen, sups, polyvalken en alle andere verhuurschepen. U zoekt voor uw bootverhuurbedrijf naar een flexibel en gebruiksvriendelijke reserveringssysteem waarin zowel u als de klant snel hun weg kunnen vinden. Het reserveringssysteem 123boeken is de oplossing voor uw bootverhuurbedrijf!

  • Snel en efficiënt online reserveren
  • Online afrekenen
  • Te combineren met iedere website
  • Flexibel & gebruiksvriendelijk

Door de praktijk gevormd

Afgestemd op de dagelijkse praktijk van verhuurders van boten ontwikkelden wij 123boeken. Uw klanten hebben een duidelijk online overzicht van de beschikbare boten. Voor u en uw medewerkers produceert het systeem overzichtelijke lijsten en rapportages. U bepaalt wie welke informatie te zien krijgt: u beheert de gebruikersrollen. Kortom: een reserveringsprogramma gericht op de dagelijkse praktijk van de bootverhuurder.

Zoek een boot
Het reserveringssysteem is op diverse manieren te integreren in iedere website. Als volledige reserveringsmodule of als zoek en vind-widget (die uiteraard beschikt over de volledige functionaliteit van 123boeken). Klantgericht: 123boeken geeft de klant de informatie waarom hij vraagt. Ook last-minutes en aanbiedingen. Duidelijk: de klant checkt direct de beschikbaarheid van de boot naar keuze!

Flexibel
123boeken is responsive, dus functioneert onze online reserveringstool op alle apparaten. Van laptop tot telefoon, van Ipad tot desktop. De stijl van de boekingsmodule is aanpasbaar voor iedere website en look&feel. In de praktijk zien we vaak dat verhuurders van boten ook andere diensten of zaken verhuren, bijvoorbeeld logiesaccommodaties. Ook voor deze toepassing is 123boeken bij uitstek geschikt.

Mogen wij 123boeken als verhuursysteem voor uw bootverhuurbedrijf komen demonsteren?

Enkele functies

speciaal voor boten:

snel boeken via mobiel
handige vertrek- en aankomstlijsten
boeken vanaf centraal planbord
boekingen en posities verslepen vanaf planbord
online afrekenen vanuit meerdere landen
opties bijboeken
werken met (last-minute) kortingen
verschillende gebruikersrollen, bijvoorbeeld iemand die alleen vertrek/ aankomstlijst kan bekijken
koppeling met digitale agenda (Outlook, iCal, Gmail)

Kunnen we je helpen?

Neem contact op voor meer informatie of een online demo