Voor jouw boten

Snel en efficiënt online reserveren. Online afrekenen. Te combineren met iedere website. Flexibel & gebruiksvriendelijk. 

Je verhuurt boten: zeilboten, motorjachten, sloepen, sups, polyvalken en alle andere verhuurschepen. Je zoekt voor jouw bootverhuurbedrijf naar een flexibel en gebruiksvriendelijke reserveringssysteem waarin zowel jij als de klant snel hun weg kunnen vinden. Het reserveringssysteem 123boeken is de oplossing voor jouw bootverhuurbedrijf!

Flexibel

123boeken is responsive, dus functioneert onze online reserveringstool op alle apparaten. Van laptop tot telefoon, van Ipad tot desktop. De stijl van de boekingsmodule is aanpasbaar voor iedere website en look&feel. In de praktijk zien we vaak dat verhuurders van boten ook andere diensten of zaken verhuren, bijvoorbeeld logiesaccommodaties. Ook voor deze toepassing is 123boeken bij uitstek geschikt.

Mogen wij 123boeken als verhuursysteem voor jouw bootverhuurbedrijf komen demonsteren?

Door de praktijk gevormd

Afgestemd op de dagelijkse praktijk van verhuurders van boten ontwikkelden wij 123boeken. Jouw klanten hebben een duidelijk online overzicht van de beschikbare boten. Voor jou en de medewerkers produceert het systeem overzichtelijke lijsten en rapportages. jij bepaalt wie welke informatie te zien krijgt: je beheert de gebruikersrollen. Kortom: een reserveringsprogramma gericht op de dagelijkse praktijk van de bootverhuurder.

Zoek een boot

Het reserveringssysteem is op diverse manieren te integreren in iedere website. Als volledige reserveringsmodule of als zoek en vind-widget (die uiteraard beschikt over de volledige functionaliteit van 123boeken). Klantgericht: 123boeken geeft de klant de informatie waarom hij vraagt. Ook last-minutes en aanbiedingen. Duidelijk: de klant checkt direct de beschikbaarheid van de boot naar keuze!

Enkele functies speciaal voor boten:

  • snel boeken via mobiel
  • handige vertrek- en aankomstlijsten
  • boeken vanaf centraal planbord
  • boekingen en posities verslepen vanaf planbord
  • online afrekenen vanuit meerdere landen

  • opties bijboeken
  • werken met (last-minute) kortingen
  • verschillende gebruikersrollen, bijvoorbeeld iemand die alleen vertrek/ aankomstlijst kan bekijken
  • koppeling met digitale agenda (Outlook, iCal, Gmail)