NederlandsEngels

Gezinsspoorfiets (max. 6 pers. incl. rolstoel)

Maximaal aantal personen: 7

Omschrijving:

Deze gezinsspoorfiets is zeer geschikt om met 1 tot 6 personen + rolstoel of buggy te gebruiken. De fietszadels zijn eenvoudig  in hoogte aan te passen voor tieners en volwassenen. Kleinere kinderen nemen plaats op het bankje, waar plaats is voor 3 kinderen of volwassenen. Op het ruime platform tussen de fietsers is tevens genoeg ruimte om ook een rolstoel of buggy mee te nemen. Om rolstoel of buggy goed vast te kunnen zetten kunt u bij ons gratis een paar spanbanden lenen. Selecteer het aantal fietsen en personen en klik op de paarse button om verder te gaan.

Vanaf : € 25,00 Toon beschikbaarheid

Groepslorrie (8 - 16 pers. incl. rolstoel)

Maximaal aantal personen: 16

Omschrijving:

Met deze groeplorrie geeft u extra accent aan een kinderfeestje, familiedag of personeelsuitje. Ook zakelijk kan deze groepsspoorfiets dus een unieke extra bijdrage leveren aan uw dag. Wie liever met een groep familieleden, collega's of vrienden een ritje maakt, kiest voor deze groepsfiets. Terwijl 4 personen trappen, kunnen 8 - 12 personen zich lekker later vervoeren. De lorrie beschikt over een tafel, wat voor extra gezelligheid en sfeer zorgt. 

Vanaf : € 55,00 Toon beschikbaarheid

Klassieke pomplorrie (max. 8 pers.)

Maximaal aantal personen: 8

Omschrijving:

Veel mensen denken bij het begrip spoorfiets aan deze pomplorrie. Met dit spoorwagentje werd in vroeger tijden het spoor geïnspecteerd en gereedschap mee vervoerd. Waan u een heuse spoorweginspecteur met deze replica van een oude pomplorrie en inspecteer zelf het zoutspoor tussen Hengelo en Twekkelo.

Vanaf : € 45,00 Toon beschikbaarheid

Spoorfietsskelter (max. 5 personen, zonder rolstoel)

Maximaal aantal personen: 5

Omschrijving:

Deze bijzondere spoorfiets is geschikt om met 1 tot 5 personen te gebruiken. Gezellig met het gezin of een clubje vrienden spoorfietsen op het Schaddenspoor tussen Hengelo en Twekkelo. Er kan op deze spoorfiets geen rolstoel of buggy mee.

Vanaf : € 25,00 Toon beschikbaarheid